teisipäev, 23. september 2014

Tennis

"Kärdla sügis" ja "Sügismikstuur" 2014

Talvekuudel võistluskalendrit paika sättides ei oska iial kõiki asjaolusid ette näha ja nii tulebki just suvelõpu võitluste osas mõnikord muudatusi sisse viia. 
Üksikmängude lahtine kiirturniir "Kärdla sügis" ja "Sügismikstuur" rändasidki nädala võrra sügise algusele lähemale ja naiste üksikmäng sai asendatud populaarsemate ajatennise paarismängudega. 

Laupäeval, 20.septembril tõusid kuue paari hulgast "Kärdla sügise" esinumbriteks Kadri Räis ja Liisa Apri. Meesmängijate oktetist pääsesid "Kärdla sügise" poolfinaali ja tekitasid järgnenud kohamängudega reastuse ­ 1. Leemet Käär, 2. Andreas Malk, 3. Margus Talur, 4. Ruudi Kasser

Kiirturniiri näo andsid võistlusele ühtejärge toimunud mängud formaadis ­ kolmest setist parem, kus sette alustati seisult 2/2 ja otsustava seti asemel läks käiku super­kiire lõppmäng, mis eeldab 10 punkti võitmist.

Fotosilm on tabanud hetke segapaarismängudest, kus võrguesises duellis on vastamisi üksikmängu finalistid Leemet Käär ja Andreas Malk. Taamal valmistub keskväljakut katma külalisvõistleja Margus Talur.

21.septembril mängitud "Sügismikstuur" kuulus ajatennise sarja. Kuue paariga toimunud võistluse edukaimad olid Leemet Käär ja Kadri Räis. Järgnesid vaid võitjatelt kaotuse saanud Andreas Malk ja Liisa Apri ning eelnimetatutele alla jäänud Richard Esta ja Maarika Matt.

"Sügismiktuuri" võitjad­ tänavused kodusaare meistrid üksikmängus Kadri Räis ja Leemet Käär võivad peagi otsi kokku tõmbava tennise välishooaja igati edukaks lugeda.

Tiiu Masing (autori fotod)
23.september 2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar