pühapäev, 20. aprill 2014

Võrkpall

Hiiu Teed II naiskond teenis Credit24 Rahvaliigas teise koha.
Hiiu Teed II naiskond: vasakult Uuskari, Padari, Põllu, Linkov, Vähter, Leivalt, pildilt puudu Lumiste. Foto: Kristi Linkovi FB lehekülg

Reedel viidi Pärnus läbi Credit24 Rahvaliiga finaalturniir C-tugevusgrupis, kuhu Hiiu Teed II naiskond oma regiooni võitjana koha teenis.
"Meie esimene mäng oli võistkonnaga Must Mamba," ütles tiimi kapten Marge Vähter. "Mäng oli väga tasavägine ja võit ei tulnud sugugi kergelt. Mängijatel oli närv sees ja käsi värises, kuid meie jäime peale - ju me ikka olime paremad." Võidunumbriteks jäid 2:1.
Sel ajal kui toimus kolmanda-neljanda koha mäng Valga LV ja Must Mamba naiskondade vahel, pidasid hiidlannad nõu ja mõtlesid kuidas veel paremini mängida.
"Meie vastaseks tuli Kiili II/SEB, keda juhendab nimekas treener Laimonds Raudsepp. Mäng oli tasavägine, olime esimeses geimis kohe alguses juhtimas, siis tegi vastane hea serviseeria ja meie jäime taha," iseloomustas Vähter mängu käiku.
"Võtsime ennast kokku ja asusime juhtima. Nii see "kassi - hiire" mängimine meil käis."
Kahjuks suutis Põhja regiooni võitja Kiili geimilõpud enda kasuks kallutada ning seisuga 2:0 võidu võtta.
Samas ütles Vähter hooaega kokku võttes, et esineti loodetust edukamalt ning esikohastki ei jäänud palju puudu. "Me teame, et meie nõrk külg on servi vastuvõtt ja see meie kaotuse tingiski - me ei saanud servi kätte," analüüsis kapten.
"Mina isiklikult lootsin, et me saame medali, aga pääs finaalmängule on veel parem. Võime esimese hooajaga rahule jääda. Sügisel alustame jälle uue hoo ning suuremate eesmärkidega."
Hiiu Teed II naiskonnas mängisid Everin Padari, Mirjam Uuskari, Kristi Linkov, Piret Põllu, Annika Lumiste, Mari-Liis Leivalt ja Marge Vähter.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar