neljapäev, 12. detsember 2013

Kabe

Kolmapäeval viidi Kärdla kultuurimaja sammassaalis Arvo Risti ja Ants Talumaa juhtimisel läbi maakondlikud kabe meistrivõistlused I-III klassile. Turniir näitas, et kõige põhjalikumalt tegeletakse kabemänguga Emmaste põhikoolis, mille õpilastele riputati kaela pooled medalitest. Mängijaid oli üle poolesaja.

I klassi tüdrukuid teised koolid peale Kärdla välja ei pannud, seega sai Ühisgümnaasium kolmikvõidu. Võitis Merel Arunurm 9p, teine oli Kerta Kesküla 8p ja kolmas Eleriin Vaher 4p.
Poistest oli parim sama kooli õpilane Johannes Lige 17p. Verner Ellermäe ja Mihkel Toomsoo Emmastest kogusid võrdselt 13p. Otsustavaks sai omavaheline mäng, mis andis hõbeda esimesena mainitule.

II klassi tüdrukute konkurentsis tegi aga Emmaste puhta töö auhinnalaual. Võitis Aveliin Post 21p. Teine oli Anne Mai Ugam 20p ja kolmas Margareeta Käär 18p.

Poistest oli parim Kärdla kooli õpilane Kevin Saarnak 17p, teine Miko Sedrik 16p Käina gümnaasiumist ja kolmas Ott Paar 13p, taas Kärdla ÜG.

III klassi seas viidi kirkaimad medalid Emmastesse. Tüdrukutest oli parim Helena Pruul 11p. Teine-kolmas olid Kertu Liisa Põtter ja Annabel Nigu 8p. Otsustavaks sai omavaheline mäng.
Poistest teenis I koha Johannes Teekel Emmastest 20p. Teine-kolmas koht kuulusid Kärdla õpilastele- Markus Kivi 18p ning Kaspar Kalmus 16p.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar