laupäev, 17. oktoober 2015

Saalihoki

TTÜ spordiklubi (SK) võib sel hooajal julgelt hiidlaste võistkonnaks pidada. Nimelt kuulub selle klubi hingekirja koguni neli Hiiumaal saalihoki põhitõed omandanud noormeest. Tarvo Kivisilla, Ken Pähn, Alex Kark ja Tiit Tammeveski.
Kogenuim ülikooliklubi mängija Tammeveski arvas, et Tarvo, Ken ja Alex on palju koos mänginud, tunnevad ennast väljakul koos kindlamalt ja see annab meeskonnale kindlasti väikese eelise.
„Arvan, et nooremad hokipoisid on kursis meie tegemistega ning ka nendel on kindel tahtmine meistriliiga tasemele jõuda,“ pidas TTÜ-ga liitunud Pähn oluliseimaks eeskuju andmist Viskoosa praegustele noortele.
Meistriliigas mängib kuus võistkond. Lisaks TTÜ-le ja Jõgevale ka Eesti Maaülikooli SK, Eesti U19 koondis, SK LINK/Saku ning Sparta Automaailm.
Hiidlased tõid isiklikus plaanis ootustena välja soovi saada piisavalt palju mänguaega ning olla meeskonnale võimalikult kasulikud. „Siht on meeskonnale kasulik olla ehk väravaid lüüa ja häid sööte anda,“ ütles Kivisilla.
Meeskondlikule tasandile vaadates arvati, et TTÜ ootus on meistritiitlit kaitsta. Oluliseks siinjuures on uute võistkonnaliikmete edukas tiimi sisse elamine. Hooaeg lõppeb aprillis.
Hooaja eel osales TTÜ Eesti meistrina Euroopa klubide karikamängudel Lätis. Napid kaotused norrakate Greäker IBK, 5:6, ja lätlaste Rubene, 2:4, vastu tähendasid, et medalimängudele ei pääseta.
Edaspidi saadi mängumootor edukamalt tööle. Viimases mängus, mis otsustas 5. koha saatuse, võideti kindlalt 7:0 IFK Paris. Kark viskas kaks väravat ja tunnistati mängu parimaks.

Hiidlased ütlesid, et ootused olid tegelikult kõrgemal ja eesmärk oli vähemalt poolfinaali jõuda. Samas tõi Pähn välja, et saadud kogemused on väärt kapital tema edasised mängijakarjääris. „Täitsime oma miinimumi ja tagasime Eesti klubile ka järgmiseks aastaks koha turniiril,“ võttis Tammeveski turniiri kokku.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar