pühapäev, 3. veebruar 2013

Valgjärve orienteerumine

Põlvamaal Valgjärve valla auhinnavõistlustel suusaorienteerumises osalesid ka Kärdla Ühisgümnaasiumi noored, kes esimest korda elus kogesid suuskadel orienteerumist. Suusatamine Hiiumaa radadel ja tubane kaarditrenn olid vilja kandnud. 
12. aastaste tüdrukute ja poiste vanuseklassis oli rada ühesugune- 1840 meetrir pikk ja 7 kontrollpunktiga. Tüdrukute hulgas võitis ülekaaluka esikoha Eliise Kesküla, kes läbis raja ajaga 26.39. Kolmanda koha teenis ajaga 46.17 Siiri Talts. Poiste hulgas  oli Kustu Künnapas teine. Tema aeg oli 24.03, nii võitja kui kolmas koht jäid kolme minuti kaugusele.
M60 vanuseklassis oli auhinnavõistlusel kiireim Toivo Saue. 17 KP-ga 5,5 km raja läbis ta kaks sekundit kiiremini kui 40 minutiga. Teise koha omanik kulutas juba üle tunni.

Samal ajal peeti sealsamas ka Eesti MV võistlusklassides, mille tulemused eelmisel nädalavahetusel tühistati maastikule valesti paigutatud kontrollpunkti tõttu. Toomas Mast seekord medalisaajate hulka ei jõudnud. 26 KP-ga 7,5 km rajal kulutas ta 59.39, mis andis kuuenda koha. Võitis Tõnu Tänav ajaga 48.48. Anu Saue lõpetas kolmandana, kuid taaskord tühistati võistlus rajameistri vea tõttu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar