laupäev, 30. märts 2013

Viskoosa mängib pronksmedalitele


Saalihoki esiliiga play-off poolfinaalis kohtus Viskoosa SK nädal tagasi põhiturniiri võitja TTÜ SK/Ääsmäega.
Kui põhiturniiril saadi 21-väravaline kaotus, siis nüüd osutas Viskoosa tugevamat vastupanu. Sellele vaatamata tuli vastu võtta 11:16 kaotus.
Mäng otsustati sisuliselt juba esimesel kolmandikul, mille TTÜ võitis 8:2. Teisel kolmandikul mäng justkui tasakaalustus- võrku sahistati kordamööda ja 40 minuti möödumisel oli seis 15:8. Viimasel kolmandikul jäi peale Viskoosa, ent lõppskoor 16:11 tähendas siiski seda, et finaali pääseb TTÜ SK/Ääsmäe.
Viskoosa SK mängija Miko Malk analüüsis mängu: "Minu arvates oli esimene kolmandik otsustav, kaotasime suurelt, 8:2. Sellisest seisust on igal võistkonnal raske välja tulla. Me üritasime ja peale hävitavat esimest kolmandikku tekkis lootus, sest vastane lasi ennast heast algusest uinutada. Viimase kolmandiku võitsime 3:1, aga sellest jäi kahjuks väheks. Oleks alguses kaitses paremini hakkama saanud, oleks mäng võinud ka meie kasuks pöörduda."
Viskoosa SK parimana viskas Tarvo Kivisilla 3 väravat ja andis 4 resultatiivset söötu, Ken Pähn aga 4 väravat ja andis ühe resultatiivse söödu. Miko Malk sai kirja 2 söötu, Andre Padu söödu ja värava. Margus Käär, Danver Mets ja Teet Kivisilla viskasid ühe värava, Rannar Malk andis aga ühe söödu.

Nüüd ootab ees otsustav mäng pronksmedalite eest. Vastaseks Viljandi Metall, keda põhiturniiril 11:7 võideti.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar