kolmapäev, 1. mai 2013

Rapla mängib pronksile

Hiiumaa korvpallimeeste Martin Paasoja ja Kristjan Voolaid koduklubiks olev TYCO/Rapla hakkas Eesti korvpalli meistrivõistluste play-off seeria poolfinaalis Kalev/Cramole kõvasti vastu, ent pidi siiski vastase üleolekut tunnistama.

Tänane 80:69 kaotus tähendas seeria 3:0 võitu Kalevile. Hiidlased mängisid taas tähtsat rolli. Paasoja oli võistkonna suurim korvikütt, tuues 26 mänguminutiga 15 punktiga. Lisaks 4 lauapalli, aga ka 4 pallikaotust. Voolaid mängis 14 minutit, viskas 3 punkti ja noppis 4 lauapalli.

(Foto: Siim Semiskar, ERR)

Seeria põnevaim kohtumine peeti esmaspäeval, kui Kalev alles lõpuminutitel kaotusseisu 75:73 võiduks pööras. Paasoja mängis viie veaga välja langemiseni 15 ja pool minutit ning tõi 11 punkti, võttis ka 5 lauapalli. Esimese poolaja lõpul sepistas noormees aga tõelise ilukorvi, mida näeb siit. Voolaid mängis 7 minutit ja tõi 4 punkti.

Rapla meeskonda ootavad nüüd ees mängud pronksmedalite nimel. Tõenäoliselt on vastaseks Rakvere Tarvas, kes hetkel oma poolfinaalis Tartu Rocki vastu 0:2 taga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar