pühapäev, 30. juuni 2013

Linnade mängud

Sel nädalavahetusel Haapsalus läbi viidud 38. Eesti linnade suvemängudel oli Kärdla seitsmes. Väikelinnadest neljas.

Kärdla kogus 193 punkti, üldvõidu teeninud Türi 218. Väikelinnadest jäid ettepoole veel Paide 198 ja Elva 195 punktiga.

Petangis võideti kindlalt oma alagrupp, alistades 13:6 Põltsamaa ja 13:11 Rakvere. Ent kohamängudel tuli 10:13 tunnistada Kohtla-Järve paremust. Edasi võideti Kunda ja taas Põltsamaa, kokkuvõttes seega V koht. Kärdla eest mängisid Kairi Pisa, David Lukas, Karl Räis.

Orienteerumises oli Kärdla Põlva ja Türi järel kokkuvõttes kolmas. M16 klassis oli Kustu Künnapas viies, M21 Joonas Väärtnõu kuues, M35 Tammo Esta kolmas. M45 lühikesel rajal võitis Toomas Mast, edestades lähimat konkurenti enam kui kahe minutiga, ajad vastavalt 20:28 ja 22:43. N16 klassi oli Eliise Kesküla teine ja Siiri Talts neljas, N21 Kati Rüütelmaa neljas ja Meeli-Heli Lepna seitsmes, N45 Anu Saue kümnes ja Eda Tärk 17.

Juhtide võistlusel oli Kärdla volikogu esimees Ivo Eesmaa viies, sealjuures oli ta nii vibus kui laskmises kolmas, kohti kaotas aga orienteerumises.

Rattakrossis oli Kärdla kokkuvõttes viies. Esimeses stardis, kus tuli läbida 28 km pikkune rada, tuli Siim Koolmeister kolmandaks. Martin Remmelg oli kuues, Magnus Leht 21. ja Ain Kotter 26. Teises stardis, kus läbida tuli 16 km, oli Robin Pruul seitsmes ja oma vanuseklassis viies. Jaan Harak oli 23. ja oma klassis kuues. Kaja Antons 33. ja oma klassis üheksas.

Tennises tuli Kärdlal esimeses ringis kokku minna hiljem turniiri võitnud Haapsaluga. Seega saadi 0:3 kaotus. Kohamängudes jäädi 2:1 alla Elvale ja Viljandile, kokkuvõttes 8. koht. Kärdlat esindasid Jaanus Mäe, Tõnis Pihlamägi ja Kaisa Malk.

Kergejõustikus oli Kärdla 9. Naiste kuulitõukes oli Everin Padari viies ja Kersti Rand kaheksas. Naisveteranide seas aga Marika Koppel teine ja Anneli Ilumets viies. Naiste kettaheites olid Anne-Gret Reinu ja Kersti Rand kuues-seitsmes. Ilumets aga teine ja Koppel kolmas oma klassis.
Meeste kettaheites võttis Allan Sadul alavõidu.
Everin Padari oli naiste odaviskes kolmas. Ilumets teine ja Koppel samuti kolmas.
Tüdrukute A-vanuseklassi kaugushüppes teenis teise koha Anet Post, Kristiina Käsn oli viies ja Kristina Joarand kaheksas. Meeste kaugushüppes oli Siim Salin üheksas ja Rene Gurejev 14.
Post oli teine ka 100m jooksus. Nagu Koppel, kelle järel mahtus poodiumile ka Ilumets. Meestest oli Salin taas üheksas ja Gurejev 11.
800m jooksus oli Ilumets kolmas ja Koppel viies.
Kõrgushüppes teenis Kristiina Käsn TA klassis kolmanda koha, Joarand oli 10. Sama vanuseklassi poistest jagas Johani Kuivonen 3.-5. kohta. Meestest oli Marko Lauri kaheksas.
Nii meeste kui naiste 4x100m jooksutiim oli neljas.

Kõik protokollid koos täpsete tulemustega saadaval Eestimaa Spordiliit Jõud kodulehel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar