laupäev, 27. juuni 2015

Korvpall

Tallinna meistrivõistlused korvpallis toimusid 3 ja 5 juunil Kalevi spordihallis ja sinna pääsesid neli paremat võistkonda põhiturniirilt. Hiidlased Risto Merimaa, Fredi Raba ja Heikki Pukk said kaela hõbemedali.



Merimaa võttis võistlused kokku: "Meie läksime kokku tiimiga Linnujalad, kus mängisid näiteks Martin Dorbek ja Jaan Puidet ning suutsime nad alistada koguni 103:66. 
Teises poolfinaalis kohtusid Nordea ja TTÜ. Seal mängus tuli TTÜ-l, kus enamuses mängisid meistriliiga mängijad, tunnistada lisaajal Nordea paremust 110-102.
5.juunil toimunud finaalmängus kaotasime meie Nordeale 103-74. Mäng oli tasavägine kuni 3nda veerandini, siis lagunesime ja mingil määral võib öelda, et põlesime finaalis läbi.
Nordea poolel tegid tuntumatest mängijatest kaasa Taanis mängiv Kaido Saks, Ameeriklane Andrais Thorton, Reimo Tamm, Renato Lindmets ja Mario Polusk."

Lisaks hiidlastele mängisid II koha tiimi kooseisus Indrek Kajupank, Joonas Vaino, Erik Luts, Raiko Orumaa, Andreas Märtson, Egert Haller, Martin Meeksa, Karl-Peeter Junk. Treenerid Allan Siiman ja Mihkel Mereküla

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar