teisipäev, 31. mai 2016

TV10 olümpiastarti

Laupäeval kohtusid koolisportlased üle Eesti TV 10 olümpiastardi 45. hooaja neljanda etapi raames Tartu Tamme staadionil. Käina-Emmaste ühisvõistkond näitas sellelgi korral head taset, vahendab Hiiu Leht.
Tiimi juhendav Hannes Maasel jäi noorte panusega väga rahule. „Kolme sportlase tulemused väärivad eriti tunnustamist,“ ütles treener.
Ta tõi välja Heinrich Vannase, kes eelmisel etapil kõrgushüppes poodiumile mahtus. Seekord võitles ta medali eest palliviskes, juhtides eelvõistlust. Finaalis suutsid konkurendid aga meetreid lisada ning tulemus 67.03 meetrit tõi neljanda koha.
„Võib öelda, et Heinrich tuli neljandaks, mitte ei jäänud neljandaks,“ oli Maasel siiski positiivne.
Teisena tõi treener välja Susan Zaceki, kes tegi tugeva 600 meetri jooksu. Susani senine isiklik rekord sellel distantsil oli 2.04. Nüüd suutis ta aga 1:49,88 millega saavutas seitsmenda koha.
Kui eelpool mainitud võistlesid vanemate poiste-tüdrukute arvestuses, siis väledalt lippas jooksurajal ka nooremate poiste 1000 m distantsil Tobias Remmelg. Tema aeg 3.28,13 andis üheksanda koha. „Noored hiidlased ei ole pikematel staadionijooksu distantsidel omavanuste paremikuga võisteldes ammu nii häid kohti toonud,“ rõõmustas Maasel.
Samas tunnustas ta ka ülejäänud tiimi liikmeid: Sepo Sedrik, Riste-Sofie Käär, Eduard Transtok, Helena Pruul ja Margareeta Käär, kes toetasid võistkonda tõhusalt oma südika esinemisega.
Neljas etapp oli ühtlasi viimane üksikalade mõõduvõtt enne Kadrioru staadionil toimuvat otsustavat mitmevõistlust.

Käina-Emmaste võistkond säilitas väiksemate koolide arvestuses teise positsiooni ja läheb finaalvõistlusele 15.-16. juunil vastu eelpool nimetatud kaheksa sportlastega.

IV etapi protokoll.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar