pühapäev, 17. juuli 2016

Hiiumaa tenniseklubi Tallinnas

Hiiumaa Tenniseklubi jaoks täiesti ajalooline ja eriline laupäev, 9. juuli algas varajase praamisõiduga Tallinna, et pidada maha kõige esimene täiskasvanute sõpruskohtumine väljaspool Hiiumaad, nimelt mõõduvõtt Kadrioru Tenniseklubiga, vahendab Madis Annus.

Sõpruskohtumisele andis lisaväärtust fakt, et Hiiumaa Tenniseklubi administraator Tiiu Masing on tennist mängima õppinud Kadriorus, Mererajooni spordikooli väljakutel ja kunagi ühingule „Dünamo“ kuulunud tennisehallis ja platsidel.
Kadriorus tervitas hiidlasi päikesepaisteline soe suvepäev. Nagu võõrustajate esindaja ja üks korraldajatest Vivika Jürna ütles: „Ega siis kaugeid külalisi ei saa vastu võtta halva ilmaga ning hiidlaste auks on spetsiaalselt tellitud kaunis suveilm.“ Kadrioru Tenniseklubi oli külaliste auks katnud laua, kuhu hiidlased viisid omalt poolt külakostiks Hiiumaa leiva ja võistkonna kapteni isa poolt koduahjus suitsutatud tuulehaugid. 
Hiiumaa Tenniseklubi esindasid Maarika Matt, Liisi Käär, Lotta Kaups, Tiia Liibert, Kadri Räis, Marina Väljas, Jaanus Mäe, Leemet Käär, Tõnis Pihlamägi, Ago Rist, Kristjan Tatar ja võistkonnakapten Oliver Tatar, sõpruskohtumise üheks ideeautoriks ja varumeheks oli Madis Annus.

Mängudega, mis kestsid terve päeva, alustati kell pool üksteist. Igaüks käis platsil kolm korda, mängides ühe üksikmängu, paarismängu ja segapaarismängu. Igal kohtumisel mängiti kaks setti ning setivõit tõi võistkonnale punkti. Ajalooline sõpruskohtumine lõppes hiidlaste 32:16 võiduga, kodusaarele tuldi tagasi uhke rändkarikaga.
Uhkusega esindati oma koduklubi ja esindusvõistkonna mängijate silmis püsis sära terve pika päeva. Kindlasti tuleb au anda ka bussijuht Aivarile, kes veetis selle pika ja emotsiooniderikka laupäeva koos esindusvõistkonnaga ning viis hiidlased mandrilt turvaliselt õhtul taas kodusaarele tagasi.
Võistlejate tagasiside sõpruskohtumisele oli positiivne ja hiidlased leidsid ühiselt, et taolisi sõpruskohtumisi võib tulevikus teiste tenniseklubidega väljaspool Hiiumaad teinekordki maha pidada. Kadrioru Tenniseklubi oodatakse järgmisel suvel vastukülaskäigule Hiiumaale ning korraldajad loodavad, et ühisest sõpruskohtumisest saab tore traditsioon.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar