esmaspäev, 26. november 2018

Võrkpalli kadriturniir

Kadriturniiri võitis Selver Spordikooli võistkond.

Võrkpallipäev Kõrgessaare Vaba Aja Keskuses algas hoopiski Coolbet Rahvaliiga mänguga, kus omavahel kohtusid Hiiumaa ja Selver Tln. Evelin  võistkonnad.  Mäng oli väga tasavägine ja võitja selgitamiseks läks vaja viiegeimilist mängu. Viiendas otsustavas geimis läks Selver Tln. Evelin juhtima 13 – 8, siis aga järgnes Hiiumaa 5 punktiline spurt ja seis oli otsustavas geimis taas viigiline 13-13. Siis aga kaks järjestikust punkti vastastele ja oligi võit Selver Tln. Evelin „õuel“.
Kadriturniiril osales 4 võistkonda. Kuna Selveril oli kaasa 15 mängijat, moodustasid nad neist 2 võistkonda – Selver Spordikool ja Selver Audentes, lisaks osalesid veel Ridala ja Hiiumaa naiskonnad.
Kadriturniir mängiti läbi turniirisüsteemis. Võistkonnad sai turniiritabelisse paigutatud nii, et eeldatavad võitjasoosikud kohtuksid just päeva viimases mängus. Õnneks nii ka läks, seega säilis võistluspinge turniiri viimase mänguni.
Lõplik paremusjärjestus. Südi mängu näidanud Ridala pidi siiski vastu võtma kolm kaotust ja koht neljas. Selver Audentes tuli kolmandaks, võites just nimelt Ridalat. Hiiumaa oli võitnud eelnevalt Ridalat ja Selver Audentest kui esikohamängus kohtuti Selver Spordikooli võistkonnaga. Tasavägises mängus tuli alla vanduda ja seega Hiiumaale Kadriturniiri hõbemedalid. Võitja Selver Spordikool mängis koosseisus. Mirjam Saaron, Dolores Tooming, Stefi Siht, Laura-Liisa Maiste, Stella Maria Pertens, Cristyn Lilienthal ja Anett Mõllits.
Olgu siinjuures ära toodud ka Hiiumaa naiskonna koosseis; Marge Vähter, Marina Väljas, Jaana Üksik, Kristi Linkov, Mari Vahtra, Terje Lees-Leesmaa, Piret Põllu, Mari-Liis Leivalt, Monika Ild, Anett Matt.
Igati põnev võrkpaalipäev lõppes alles veidi enne seitset õhtul. Parimatele olid auhinnaks medalid, karikad, torti ja kringlit jagus kõigile. Tänan turniiri korraldamisel Ülari Kaibaldit, Georg Linkovi ja Kristi Linkovi.

Artur Valk


Katrin Laane fotod.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar