laupäev, 2. veebruar 2013

Korvpalli meistriliiga

Täna alistas TYCO Rapla korvpalli Eesti Meistriliigas võõrsil KK HITO 88:68. Hiidlane Martin Paasoja sai mänguaega 27 minutit, millega kogus 8 punkti ja samapalju lauapalle. Viimase näitaja poolest oli ta üleplatsimees. Statistikasse märgiti veel 1 vaheltlõige, blokk ja pallikaotus. Samuti viis isiklikku viga.

Kahe hooaja vahel Pärnust Raplasse liikunud Paasoja ja ka Kristjan Voolaid (kes viimases kohtumises küll mänguminuteid ei saanud) on uues klubis tublisti kanda kinnitanud. Paasoja on mänguminutite poolest võistkonnas neljas ja Voolaid seitsmes mees. Skoorimise osas ollakse vastavalt kuues-seitsmes.

191 cm pikkune Paasoja on kaasa teinud 19 meistriliiga mängus. Mänguminuteid on tal kogunenud keskmiselt 26 mängu kohta. Selle ajaga on ta hankinud 3,3 lauapalli, andnud 1,9 resultatiivset söötu, teinud 0,9 vaheltlõiget ja visanud 6,9 punkti.
Martin oskab efektselt mängida, sealhulgas palli pealt suruda. Üks stiilinäide.

201 cm pikkune Voolaid on saanud mänguaega 14 kohtumises. Platsil on ta viibinud keskmiselt 14 minutit. Tema poolt on selle ajaga nopitud 2,5  lauapalli, kaaslastele antud 0,6 resultatiivset söötu ja skoori kasvatatud 5 punkti jagu.


Võiduprotsendiga 37 (8 võitu ja 14 kaotust) on Rapla üheksa meeskonna seas seitsmendal real. Samas võite on neil kuuendal real olevast Pärnust üks enam.
Neljas-viies ehk TTÜ ja Valga on kogunud vaid ühe võidu rohkem kui Rapla. Seega kui mängida jääb veel kümme kohtumist, on lõppkoha osas kõik veel lahtine. Järgmise mängu peab TYCO Rapla meistriliigas 16. veebruaril. Siis võõrustatakse Sadolini Spordihoones oma lähimat rivaali, KK Pärnut.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar