teisipäev, 29. detsember 2015

Laskmine

Oktoobrist startinud õhkrelvadest laskmise Hiiumaa karikavõistlused said järje neljandal advendil. Õhupüssist laskmises kindlustasid oma positsiooni Kaitseliidu laskespordiklubi MäLK sportlased, vahendas Kadi Kiiver Hiiu Lehes.
20. detsembril Käina spordikeskuses peetud teise etapi võitsid sarnaselt sarja avaetapiga Elmet Orasson ja Olivia-Stella Salm. Orassoni tulemuseks oli kuue seeria kokkuvõttes 573 silma, Salmil neljaseerialises naiste võistluses 380 silma.
Meeste arvestuses oli tulemusega 571 silma teine Ain Muru (MäLK) ja kolmas hiidlastest parimana Märt Rajaveer (Hiiumaa jahimeeste selts) tulemusega 552 silma. Naistest oli teine Sigrid Juhkam (MäLK) tulemusega 379 silma ja kolmas hiidlanna Riina Tikerpuu tulemusega 367 silma.
Õhupüstolist laskmises oli, nagu õhupüssist laskmiseski, etapi parim Elmet Orasson (529 silma). Teine oli Andres Kruusma Haapsalust (527 silma) ja kolmas Kalmar Tikerpuu Pühalepast (518 silma).
Naisi oli võistlemas kolm, kõik Haapsalust ja võidu võttis Kaisa Kuusik tulemusega 350 silma. Teine oli Kärt Vassar (309 silma) ja kolmas Anni Kallas (308 silma).
Kolmas etapp on kavas uue aasta 10. kuupäeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar