teisipäev, 27. august 2013

Hiiumaa naised Saaremaal kolmandad

Laupäeval jõudsid lõpule Saaremaa naiste jalgpallimeistrivõistlused. Kolmest etapist koosnenud võistlustel saavutas neljanda järjestikuse meistritiitli FC Taritu naiskond. Võit tuli, kuid sel aastal oli see napim, kui kunagi varem. Teine koht taas JK Saarepiiga naiskonnale ning kolmanda koha saavutas südika esinemise teinud Hiiumaa naiskond, vahendab JK Saarepiiga kodulehekülg.

Foto: MTÜ Leisi Spordiselts

Esimene etapp toimus juuli alguses Taritus. Avamängus ei andnud JK Saarepiiga Hiiumaa naiskonnale võimalust, tulemuseks 4:1 võit. 
Teises mängus viigistasid FC Taritu ja JK Saarepiiga 4:4. 
Hiiumaa naiskond oli lähedal FC Taritu alistamisele, ent eelviimasel minutil määratud penalti tähendas, et lõpptulemuseks kerkis tabloole viik 2:2.

Teine etapp toimus Hiiumaal. Kahjuks (või kellegi õnneks) tabas JK Saarepiiga naiskonda tagasilöök. Kui pool naiskonnast jõudis naabersaarele eelmisel õhtul, siis teine pool sinna ei jõudnudki. Nii toimuski vaid üks kohtumine Hiiumaa ja FC Taritu vahel. Ka selles mängus ei selgunud võitjat, sõbralik ja võitluslik viik tulemusega 1:1 jättis tiitlivõitja selgitamise viimasele etapile.

Kolmas etapp. Esimeses mängus said kokku JK Saarepiiga ja FC Taritu. Lõpptulemus 2:2 tähendas, et meistritiitlit ei võida enam JK Saarepiiga.
Sellest innustust saanud FC Taritu naiskond suutis oma viimases mängus ületada Hiiumaa naiskonda tulemusega 3:0. Meister oli selgunud.
Pidada jäi veel üks mäng, võõrustajad ja Hiiumaa. Hiidlannad avasid skoori. Seejärel ärkas ka JK Saarepiiga ning korraldas tõelise väravatesaju. Lõpptulemuseks 8:3 võit saarlannadele.

FC Taritu koosseis:
Liisi Salong, Liis Lepik, Kätriin Tamm, Kätlin Kask, Liina Malk, Maarjan Rand, Anneli Õige, Marin Aleksejeva, Marie-Elis Kuivjõgi, Helena Kuivjõgi, Kadri Aedmäe, Katri Hoogand, Kairi Rakaselg.

JK Saarepiiga koosseis:
Kateriin Pani, Annemari Pruul, Heddi Pruul, Maris Magus, Gristi Adrat, Gerda Nelis, Kati Nau, Kristel Käsk, Anne-Mai Alas, Annika Kask, Kätlin Vinter, Mariliis Palu, Eva Haavel.

Hiiumaa koosseis:
Jaanika Küttim, Jaana Üksik, Maris Tarning, Maris Sepp, Kersti Riil, Alice Mikk, Merilyn Tuul, Mari Vahtra, Ragne Lubjak, Kristi Linkov.

TABEL:
FC Taritu      1 võit, 1 loobumisvõit, 4 viiki, löödi 12 ja lasti 9 väravat, kokku 10 punkti.
JK Saarepiiga  2 võitu, 2 viiki, 2 loobumiskaotust, löödi 18 ja lasti 10 väravat, kokku 8 punkti.
Hiiumaa        1 loobumisvõit, 2 viiki, 3 kaotust, löödi 7 ja lasti 18 väravat, kokku 5 punkti.

Turniiri resultatiivseimad mängijad:
Kateriin Pani (JK Saarepiiga) 8 väravat,
Liisi Salong (FC Taritu) 6 väravat,
Liis Lepik (FC Taritu) 3 väravat,
Annemari Pruul (JK Saarepiiga) 3 väravat,
Maris Tarning (Hiiumaa) 3 väravat.
Kokku said „jala valgeks“ 16 mängijat.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar