neljapäev, 15. august 2013

Hiiumaa II rattakross kutsub

Nädalavahetusel toimub II Hiiumaa rattakross, mis ühtlasi on Marimetsa Kapp´i VI osavõistlus.
Korraldaja Andrus Tammistu avaldas lootust, et sel aastal osaleb rohkem hiidlasi. "Esimesel aastal oli meil 170 lõpetajat, kuid hiidlasi nende seas suhteliselt vähe," ütles Tammistu, kelle ootuse kohaselt tõstavad osalejate arvu ka lastesõidud, sest tullakse kogu perega.
Põhisõitudele eelnevad lastesõidud algavad Pühapäeval Randmäe puhketalu juurest kell 12.45.  Kuni 7 aastastele on ~1km distants ja kuni 10 aastastele ~2km distants.
Kell 13.30 antakse põhidistantsi start 35 km pikkusele rattakrossile ja kell 13.45  on lühema distantsi start pikkusega 22 km.  "Rada on sel aastal veidi lühem ja raskem, kuigi viimane on suhteline mõiste. Üldiselt on metsarajad," selgitas Tammistu, kes koos Magnus Lehega rajameister. Rajaskeem.
Lisaks on neile, kes võistlusolukorda ei armasta, ent rattasõitu naudivad, kavas rattamatk. Pühapäeval kell 12:15 algab puhketalu juurest kolme-neljatunnine retk koos giididega Tahkuna poolsaarel.
Valida on kahe marsruudi vahel: giid Urve Merendiga keskendutakse loodusväärtusele ja giid Urmas Selirannaga keskendutakse militaarrajatistele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar