esmaspäev, 15. aprill 2013

Esiliiga debüüt

Pühapäeval tehti Hiiumaa naistejalgpallis ajalugu. Minu andmetel ei ole keegi enne 14. aprilli 2013 hiidlannadest jalgpalli esiliigas mänginud. Pühapäeval kuulus Jaanika Küttim FC Kuressaare naiskonda mängus Tartu Tammeka vastu.

"Juba kolmandal minutil viis Gerda Nelis FC Kuressaare 1:0 juhtima ja kui viis minutit hiljem lõi Annemari Pruul seisuks 2:0, oli mäng saanud saarlannade jaoks unistuste alguse," kirjutab klubi kodulehekülg.


16. ja 46. minutil löödud väravatega jõudis Tartu Tammeka II küll 2:2 viigini, ent Kuressaare võib mänguga rahule jääda. „Kartsin, et me ei kesta korralikult lõpuni, sest esimesel poolajal kulutasime liiga palju jõudu, aga pidasime hästi vastu,“ märkis treener Arli Saar. Treener jäi mänguga üldiselt rahule, kuigi mitmed mängijad ei saanud erinevatel põhjustel selles mängus osaleda ja oli probleeme komplekteerimisega.

Algkooseisus alustanud Küttim tõdes samuti, et vaid tosina mängijaga Tartu sõitmine väsitas platsil ära, sest tartlannad said vahetustega värkust juurde tuua. Oma mänguga jäi ta aga rahule. "Olin terve aja platsil, kaks või kolm korda kaitsesin ka värava ära, kui väravavaht ei saanud palli kätte ja vastaste ründaja hakkas kohe pallini jooksma," ütles Küttim ja lisas, et ka võistkonnakaaslased jäid tema esitusega rahule.

Järgmises voorus kohtub Kuressaare naiskond 21. aprillil Tallinnas FC Flora duubliga, kes I voorus kaotas võõrsil Kohtla-Järvele.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar