reede, 5. aprill 2013

Jalgpalli suvelaager

Eesti Jalgpalli Liidu ja Rimi koostöös korraldatavad noorte suvelaagrid toimuvad sel aastal 26 eri paigas üle Eesti. Esmakordselt jõuab laager näiteks Kihnu saarele, kirjutab ERR spordiportaal.
12.-16. augustini toimub laager ka Kärdlas.
„Sel aastal laiendame suvelaagritega taas jalgpalligeograafiat – mullu olime 23 omavalitsuses, nüüd on see number 26. Samuti suurendasime oluliselt kohtade arvu ja pöörame täiendavat tähelepanu tüdrukute jalgpallile. Kõige selle juures on oluline, et kuuendat aastat korraldatava laagri hind on jäänud endiselt võimalikult soodsaks,“ selgitas Eesti Jalgpalli Liidu peasekretär Anne Rei.
Laagritesse oodatakse kõiki 6-11 aastaseid jalgpallihuvilisi poisse ja tüdrukuid. Suvelaagrites töötavad EJL poolt koolitatud juhendajad. Tavaline laagripäev kestab kella 9:30st kuni 17ni (reedel kuni 13ni). Lisaks toimub üks ekskursioonipäev Tallinnasse, kus kohtutakse Eesti koondisega.
Ühenädalase laagri hind on 55 eurot, mis sisaldab jalgpallivormi (lapse nimega särk, lühikesed püksid ja sokid), igal päeval sooja lõunasööki ja puuvilju (välja arvatud reedel), jooki ning ekskursioonipäeva.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar