reede, 4. september 2015

Maadlus

Eesti maadluskoondis eesotsas Heiki Nabiga alustas neljapäeval teekonda MMile, mis algab esmaspäeval USA-s Las Vegases, kirjutab ERR spordiportaal.
Eesti esimaadleja Nabi on oma ettevalmistusega rahule jäänud, väike küünarnukitrauma ja pärast Ungari laagrit põetud kõrvapõletik pole vormile jälge jätnud.
„Vähemalt olen olnud enam-vähem terve, olen väga hästi suutnud koormused vastu pidada, seega peaksin olema küllaltki heas seisus,” rääkis Nabi ETV spordisaatele. „Muidugi, siin on see suur aga, et kõik tulevad sinna olümpiapääsmeid võtma ja tahtma. Nüüd on see, et kes sel päeval parim on. Arvan, et neid võrdseid mehi on väga palju ja loodan, et sel päeval suudan ise olla natuke parem.”
Nabi on Eestile alates 2012. aastast stabiilselt medaleid võitnud. Samad mõtted on peas ka seekord, kuigi kõva konkurents teeb asjad keeruliseks. „Jah, olen stabiilne olnud, aga vaatan siin ka natuke neid ohumärke – mida stabiilsem sa oled olnud ja mida paremini sul on läinud, seda rohkem konkurendid sinu peale hammast ihuvad,” arutles Nabi. „Peadki olema medalimatšis, et olümpiakohta üldse saada, see tähendab seda, et pead sinna medalimatši jõudma. Olümpiapääse ja edasi ka medal, loodan, et õnnestub kõik hästi.”
Nabi maadlus on kavas teisipäeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar