teisipäev, 15. märts 2016

Korvpall

Laupäeval võõrustas AVIS Rapla korvpalli meistriliigas kodusaalis 850 pealtvaataja ees TÜ/Rocki, keda hooaja avamängus üllatada õnnestus. Seekord ei jäetud "heade mõtete linna" tiimile võimalust, kui võideti kõik neli veerandaega ja mäng skooriga 83:62. Seejuures oli Rockil puudu vaid üks põhimees.
Rapla peatreener Aivar Kuusmaa ütles mängujärgselt Delfi TV ülekandes, et kõige tähtsam oli ära hoida langus või kukkumine kolmandal veerandajal. „Kui me isegi kolmanda suutsime võita, siis oli näha, et Rock andis alla ja tõi varumehed sisse,“ rõõmustas Kuusmaa.
Kesk-Eesti klubi eest kandsid põhikoormust seitse meest, kes mängisid kõik üle 20 minuti. Nende seas ka Martin Paasoja ja Kristjan Voolaid.
Protokolli kanti Voolaiule mängu lõpuks neli punkti ja kolm resultatiivset söötu. Paasoja tõi seitse silma ning noppis neli lauapalli.

Turniiritabelis on Rapla hetkel neljas, olles kogunud 15 võitu ja 12 kaotust. Samas on kolmas koht ehk TLÜ/Kalev veel käeulatuses, kui tiimidel jääb mängida veel pea kümme mängu.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar