reede, 6. juuni 2014

Rannavolle

Tänavu neljandat aastat on teisipäevad Kärdlas rannavolle päralt. Algas järjekordne Credit24 Suvevolle hooaeg ja teisipäeval mängiti esimene etapp. Osalema on oodatud kõik, kel vanust vähemalt 14 aastat. Mängitakse rahvusvaheliste saalivõrkpallireeglite järgi, vahendab Hiiu Leht.

Premeeritakse nii iga etapi esikolmikusse jõudjaid kui ka hooaja kokkuvõttes parimaid mängijaid. Lisaks loositakse kõigi vähemalt viiel korral võistlemas käinute vahel välja reis kahele Poolasse vaatama meeste võrkpalli MM finaalturniiri mänge.
Mullu oli Kärdlas mängudest osavõtt rahvarohke, ainult naisi vähevõitu, kuid ära ei jäänud ühtki etappi. Marge Vähter rääkis, et kuna naisi oli vähe, pidid need vähesed mängima meeste võrgul, mis on 19 cm kõrgem. “Aga oluline on mängulust ja naised said kenasti hakkama,” kinnitas Vähter.
Seitsmel järjestikusel teisipäeval, v.a 24. juunil, algusega kl 18 mängitakse rannavollet samaaegselt Pirital, Taeblas, Kärdlas, Kuressaares, Pärnus, Rakveres, Tartus, Viljandis, Võrus, Tõrvas/Otepääl, Põlvas, Paides, Kohilas ja Jõhvis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar