teisipäev, 2. september 2014

Rattasõit

30.-31.augustil toimusid Jõgevamaal Eesti Meistrivõistlused maantee eraldi- ja ühisstardiga sõidus. Ka Hiiumaa noored ratturid asusid meistritiitlite nimel starti, teatas Andres Kutser.
Esimesel päeval toimus eraldistart. N14 vanuseklassi tüdrukuid oli võistlustules 14. Indra Kutser jäi seekord napilt pjedestaalilt välja, saavutades 4. koha. 
M14 poisse oli stardis- nagu tavaks- rohkem kui üheski teises vanuseklassis: kokku 53. Karmo Kutser võttis taaskord „oma“ ja võitis! Robin Pruul näitas päeva neljandat aega.
Teisel päeval oli kavas grupisõit. Vanuserühmade N14 ja N16 neiud startisid koos (18 võistlejat) 2x 12,8km ringile. Indra püsis ilusasti grupis ja finišijoone ületas ta N14 vanuseklassi võitjana ja startinuist teisena. Treenerist isa Indrekul oli põhjust rahul olla!
Augusti alguses Austrias noorte EM-il (kus nii Indra kui Karmo osalesid) saadud mägedekogemusest oli kasu ja see krooniti Eestis kullaga.
M14 vanuseklassi noormehi startis 3x 12,8km ringile meistritiitlit püüdma 49. Ka selles sõidus pandi lõplikult asjad paika (küll ainult kahe võistleja vahel) viimasel 150-meetril. Karmo pingutusi kroonis ka seekord võit. Robin lõpetas napilt väljapool pjedestaali ehk siis taas neljandana.
Olgu lisatud, et Jõgevamaa voorestik sai saatuslikuks tervelt 12 noorratturile, kes ei mahtunud etteantud ajalimiiti ja seetõttu ka tulemust kirja ei saanud.
Selleks aastaks on Eesti meistritiitlid jagatud. Õde-venda Kutserid on 2014.aastal vastavalt kolme- ja neljakordsed Eesti meistrid. Lisaks Indral veel üks meistrivõistluste pronks ja Karmol hõbe.
Indra ja Karmo Kutser medalitega. Foto: Indrek Kutser.

Hooaeg aga ei ole veel läbi! Juba järgmisel laupäeval toimub Estonian Cupi viimane etapp Jõulumäel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar