kolmapäev, 19. juuni 2013

Kaks hiidlannat esiliigas

Pühapäeval tehti Hiiumaa jalgpalliajalugu, kui naiste esiliigas jooksis FC Kuressaare eest Tartu Tammeka II vastu algkoosseisus platsile kaks hiidlannat.
Kui Jaanika Küttim kuulub naiskonda hooaja algusest, siis Jaana Üksik tegi võistkonnas oma debüüdi.
Mõlemad neiud mängisid vasakul äärel. Küttim kaitsjana ja Üksik poolkaitsjana. Tempoga kohanes Üksik enda sõnul kiiresti. Tema sõnul kasutati aga vasakut äärt rünnakute üles ehitamisel vähevõitu, mistõttu ei saanud ta veel kõike välja panna.

Tartlannad asusid juhtima veerandtunnise mängu järel, kui paremalt äärelt tuli tsenderdus. Kuna saarlannad jätsid oma vastased korralikult markeerimata oli tulemuseks värav ja 0:1 kaotusseisu jäämine. Selle seisuga poolaeg ka lõppes, vahendas  FC Kuressaare koduleht.
„Tahtsin pisut enamat, sest ründasime esimesel poolajal alla tuult,“ lausus treener Arli Saar.

Teise poolaja algus oli taas külalistele edukam ja 60. minutil lõid nad umbes 35 meetrilt palli saarlannade värava lati alla ja nad juhtisid juba 2:0. Hullemast päästis naiskonna väravaht Annemari Pruul, kes tõrjus penalti.
Kuressaare naised mängisid ühe värava tagasi 70. minutil, kui Kateriin Pani lõi trahvikasti joonelt seisuks 1:2.
„Teist poolaega kartsin seepärast rohkem, et me pidime mängima vastu tuult, kuid kokkuvõttes võib siiski rahule jääda, sest see poolaeg jäi 1:1,“ märkis Arli Saar.

Liigamängudes saab FC Kuressaare naisi mängimas näha jälle kuu aja pärast, kui 14. juulil kohtutakse koduväljakul Nõmme Kaljuga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar