teisipäev, 14. oktoober 2014

Korvpall

Balti liigas kohtusid omavahel kaks Eesti klubi - TYCO Rapla ja Rakvere Tarvas. Meeskonnad pakkusid korvpallisõpradele pingelise ja huvitava mängu, mille võitis lisaajal kodumeeskond Rapla 95:90. Martin Paasoja mängis koguni 41 minutit ja viskas 18 punkti (kahesed ja vabavisked 4/6, kolmesed 2/8). Lisaks 3 lauapalli ja 2 söötu.



Kohtumist alustas paremini Rapla, kes haaras initsiatiivi enda valdusesse. Aivar Kuusmaa hoolealused olid heas hoos, juhtides esimese veerandaja järel 20:13. Teisel poolajal kasvatas kodumeeskond mitmel korral oma eduseisu, kuid Rakvere ei jätnud jonni ja püsis kindlalt Rapla kandadel. Poolajaks oli juhtpositsioon siiski veel Rapla valduses, seisuks 44:40, vahendab basket.ee

Kolmandal veerandajal pooled vahetusid. Tarvas hakkas tasa ja targu kohtumist enda kasuks pöörama, vähendades mitmel korral edu minimaalseks. Liidripositsiooni said nad enda valdusesse alles veerandi lõpuminutitel, juhtides enne otsustavat veerandaega 61:59. Viimased kümme minutit olid väga põnevad ning tänu Roberts Stumbrise jääkülmadele närvidele viis Rakvere mängu lisaajale. Lisaajal kerkis Rapla pingilt aga pikalt vigastuspausilt tagasi olev Janar Soo, kes viskas lisaajal 10 punkti, juhtides sellega oma meeskonna 95:90 võiduni.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar