reede, 24. oktoober 2014

Kuus kuud südamest ja südamega tennist

Kui reede, 17.oktoobri õhtupoolikul kõik viis tenniseväljakut Kärdla südames igas vanuses meestega ja trennipoistega täitusid, et juba traditsiooniks saanud paarismänge mängida, tuli hasartsete lahingute lõpus ikkagi tõdeda, et käes on välishooaja lõpp ja tuleb tubasematele võitlusväljadele kolida. Samal õhtul siirduski osa meestest kaasa lööma Kärdla mälumängus.

Pildile on jäänud: Aulis Aunapuu (esiplaanil), Raivo Rist, Andreas Malk, Tanel Malk, Kaljo Pihlamets, Ruudi Kasser, Hardy Klaas, Kaspar Kibuspuu, Georg Linkov. Autori foto.

Karge, ent päikeseline laupäev andis omakorda viimase mõnusa mängimise veel mõnedele poistele ja tüdrukutele ning naistele, kellest kaks olid ka tänavuse välishooaja käivitajateks üle-eestilisel südamenädalal, 17. aprillil.
Meenub, et 15 aasta eest pani ajakirjanik oma kirjutisele meie platsidel toimuvast pealkirjaks – "Kärdla süda lööb tenniselöökide rütmis".  Siinkohal minu kiitus ja tänu kõigile, kes te enda ja oma laste tervisest hoolite ja panite sellega ka tänavu, liikumisele pühendatud aasta kuue kuu jooksul Kärdla südame tuksuma tenniselöökide rütmis.

Tiiu Masing

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar