neljapäev, 11. aprill 2013

Hiidlanna jalgpalli esiliigas

Sel hooajal pallib FC Kuressaare naiskonnas ka hiidlanna, Jaanika Küttim.

Eelmisel aastal esiliiga põhiturniiril kaheksa naiskonna konkurentsis seitsmenda koha saanud FC Kuressaare tänavune miinimumeesmärk on mullune tulemus üle mängida, kirjutab klubi kodulehekülg.

FC Kuressaare teeb tänavuse avalöögi pühapäeval Tartus sealse Tammeka II vastu. Treener Arli Saare sõnul on naiskond hooajaks valmistunud vastavalt võimalustele, sest paraku treenivad pooled naised Tallinnas. „See, et me koos ei treeni, seab kahjuks omad piirid, kuna kokkumängu saame harjutada alles mängudes, mis ei ole tulemust silmas pidades väga hea,“ tõi ta välja kitsaskoha.

Küttim, kes on naiskonna üks kolmest uuest mängijast, vedas eelmisel suvel Hiiumaal rahvaliiga alagrupi võitnud FC Valgu meeskonda. Põhikoolist saati suure huviga vutti mänginud neiu lõi ka ise mängudes kaasa ja lõi väravaidki, 4 tükki.

FC Valgu, foto: erakogu

Kui Küttim arvas, et alustaks esimest mängu hea meelega pingilt, et esiliiga tasemest ja FC Kuressaare naiskonna mängust aimu saada, siis treener usub tiimiga liitunud naistesse. „Uutele mängijatele on esimene hooaeg esiliigas kindlasti pisut raske, aga eriti hull ei tohiks ka olla,“ oli Arli Saar oma debütantides kindel.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar