pühapäev, 7. aprill 2013

Viskoosale pronksmedalid

Eile mängiti saalihoki esiliigas pronksikohtumine Viskoosa SK ja Viljandi Metalli vahel. Hiidlaste rõõmuks väljus sealt võitjana Viskoosa.
Mäng algas üsna tasavägiselt. Esimene kolmandik lõppes 3:3 ja kuni seisuni 5:5 ei saanud kumbki pool suuremat kui üheväravaline edu.
Seejärel leidis Viskoosa uue hingamise ning tegi 4:0 vahespurdi, millele mulgid vastata ei suutnud. Ja kuigi viimasel kolmandikul, mis lõppes 4:4 viigiga, mäng taas võrdsustus, tähendas see ikkagi 11:9 Viskoosa paremust.
"Mäng oli tõesti tasavägine algusest lõpuni. Me ründasime palju ja eesmärk oli võimalikult palju peale visata. Vaadates seisu, siis see mängus küll kuidagi välja ei paistnud. Oli veel palju kindlaid väravavõimalusi mida ei suutnud ära kasutada. Vastaste väravavaht tegi head tööd," kommenteeris Viskoosa mängija Miko Malk.
Hiidlastest tegid kübaratriki Ken Pähn ja Tarvo Kivisilla, kes lisasid veel vastavalt kaks ja neli söötu.
Pähn on 17 ja Kivisilla 15 aastane. Samas ei ole see esiliigas väga tavapäratu, sest kusagilt peavad noored mehed mängupraktikat saama.
"Kui nüüd vaadata põhiturniiri ja play-offi statistikat, siis kaks meie noorimat mängijat Ken ja Tarvo on mõlemas punktiarvestuses esimeste seast. Mõlemad on põhimeeskonnas mängimist väga noorelt alustanud ja tulemus on nüüd näha," kiitis Malk, kes ise skooris  kolmanda koha mängus kahel korral ja andis ühe resultatiivse söödu.

Foto: Roomet Ruus

Andre Padu lõi kaks ja Margus Käär ühe värava. Söödu said kirja Ulvar Suve ja Tarmo Võsamaa. Kristiine spordihallis peetud mängul esindasid Viskoosat veel Danver Mets, Priidik Valk, Teet Kivisilla, Andres Tammeveski, Robin Niidas, Enn Karin, Alver Padu, Kristjan Kuuse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar