laupäev, 13. aprill 2013

Seikluslik Südamenädal Kärdlas


Kevad on käes ja aeg on hoolitseda oma südame eest. 22-25 aprill korraldab Seiklusministeerium Kärdlas Südamenädala üritusi, kirjutab seiklusminister Joonas Väärtnõu ministeeriumi kodulehel.



Esmaspäeval kell 12.00 algab Geopeitus ehk Aaretejaht. 
Kärdlasse on peidetud ära 20 aaret ja kõigil huvilistel on võimalus terve Südamenädala raames neid aardeid otsida. Iga aare koosneb logiraamatust ja nännist. Iga aarde leidja peaks aardele midagi juure panema ja soovi korral sealt endale midagi kasulikku võtma. Logiraamatusse tuleks lisada aeg, nimed ja võetud/pandud esemed. Peale aarde külastust peab aarde uuesti ära peitma.
Aarded on toodud koordinaatides ja nende leidmisel on abiks GPS, Maaameti kaardirakendus või nutitelefon. Südamenädala lõpus teeme kokkuvõtte, et kui palju inimesi aardeid otsimas käis ja millist leiti kõige rohkem.

Teisipäeval kell 18.00 toimub Kärdlas Fotoseiklus - 3 tunnine seiklus Kärdla linnas, kus iga 15 minuti tagant avame ühe tuttava pildi Kärdlast.
Võistkondade eesmärk on leida see koht Kärdlas ja teha seal etteantud teemal pilt ja saata see seiklusministeeriumi e-mailile. Punkte saavad 10 kiiremat võistkonda. Punktide vahel on parimaks liikumisvahendiks jalgratas, aga võistelda saab edukalt ka jala. Võidab rohkem punkte kogunud võistkond.
Võistluse teeb põnevaks see,et väga suurt rolli hakkab mängima strateegia, kuna lõpuks on pilte juba päris palju avatud ja tuleb teha valik, kust rohkem teenida on võimalik.

Neljapäeval alates kella 16.00-st on kõigil soovijail võimalus panna oma oskusi proovile neljapäevaku rajal Palukülas.
Start võistlusele on Lennujaama teeristist. Võistelda saab üle pikaaja rattaorienteerumises. Loomulikult on avatud ka jooksurajad lühikesel, keskmisel, pikal ja valik-distantsil.
Võistluse start on avatud kuni 19.00 ja võistluse finish suletakse kell 20.00. Kaart ja SI pulk on korraldajalt. Iga osaleja võiks kaasa võtta hea tuju ja olla sportlikult riides.
Võistlus on kõigile tasuta ja osalema on oodatud nii suured kui väiksed üle kogu Hiiumaa. Võistlus on jõukohane kõigile. Tule liigu ja tee südamele head!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar