pühapäev, 7. aprill 2013

Kärdla LM alustas hooaega kaotusega

Kärdla LM alustas hooaega II liigas 1:3 kaotusega FC Nõmme Unitedile. Meie auvärava, mis tol hetkel tegi seisuks 1:1, lõi Kärdla eest debüütmängu teinud Teet Kaasik.

"Üldiselt peeti kohtumine väga rasketes tingimustes, sest lund sadas mängu lõpuks ikka nii palju maha, et pallipoisid meisterdasid väljaku ääres lumememmesid. Ja 1:3 allajäämine ei peegelda kaugeltki mitte mängu olemust - võimalusi oli meil ehk isegi rohkem, kuid täna paraku selline seis," võeti mäng kokku Hiiumaa Jalgpall Facebook lehel.
"Jah, see lumesadu muutis mängu lõpuks tsirkuseks. Pall ei tahtnud enam kuidagi  veereda jne. Aga kuni mängida sai enam-vähem normaalselt, siis see, mida minu silmad nägid, oli hea. Pean silmas esimese mängu kohta II liigas.
Alguses ja ka üldiselt valdas palli rohkem United, mis ei olnud üllatus. Esimene poolaeg surusid vastased ikka korralikult, kuid Kärdla vasturünnakud, 2-3 päris head võimalust oli, olid väga ohtlikud.
Kahjuks kohe teise poolaja alguses, 48. minutil tegid vastased seisuks 1:0, kuid peale seda hakkas juhtuma ilusaid asju. Vastane millegipärast enam nii ülevalt ei surunud, Kärdla haaras initsiatiivi ja rünnak-rünnaku järel oli võimalusi 4-5 tükki. Neist paar korda koguni 1:1 olukorrad. Kahjuks ei löödud ära.
Lõpuks [75. minutil] suutis esindusmeeskonna täiendus Joonas Laasberg anda peaaegu lootusetust olukorrast tsenderduse täpselt Teet Kaasiku jalale, kes kõmmutas palli vastaste ristnurka. Super!
Kärdla jätkas ründamist ja võimalusi oli jätkuvalt, aga nagu ütleb vanasõna- kui ise ei löö, lüüakse sulle ja nii ka juhtus. Vastane läks 79. minutil 2:1 juhtima. 3:1 löödi juba viimaste minutite [86. min] ajal, aga siis oli juba totaalne lumepalli veeretamine.
Kokkuvõttes: kõik Kärdla mängijad olid tublid, ei hakanud silma, et keegi oleks eriti ebaõnnestunud. Kogu meeskond üllatas tegelikult positiivselt! Ahjaa- omavahelist seletamist ma ei kuulnudki, see oli ka väga super," kirjeldas mängu käiku Kaljo Pihlamets.

Foto: Artur Minajev

Kalendri järgi on toimub II vooru kohtumine JK Sörve vastu pühapäeval Kärdla linnastaadionil. Et aga talv lahkuda ei taha, lükatakse see mäng tõenäoliselt edasi.
III voorus kohtub Kärdla LM 21.04 Viljandis FC Tarvastuga. 27.04 on aga kindlasti mäng Hiiumaal, siis võõrustatakse Tartu FC Santost, kes avavoorus võimsa 13:1 võidu võttis.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar