reede, 16. jaanuar 2015

Jalgpall

Saabuv suvi toob Hiiumaale kolmandat aastat järjest Eesti jalgpalli liidu (EJL), Rimi ja MTÜ Hiiumaa Jalgpall ühised jalgpallilaagrid, kirjutab MTÜ Hiiumaa Jalgpall projektijuht Kristi Linkov Hiiu Lehes.
Hetk esimesest jalgpallilaagrist.

Eelnevatel aastatel on huvi laagrite vastu olnud meeletu, mistõttu võtsime julguse korraldada sel aastal koguni kaks laagrit. Esimene toimub juunis Kärdla staadionil ja teine augustis Emmaste staadionil. Kui Emmaste laagrisse tuleb ka Kärdlast rohkelt huvilisi, siis paneme Kärdlast Emmastesse ja tagasi sõitma bussi.
“Laagritest on oodatud osa võtma 6–12aastased lapsed ning eelnev kokkupuude jalgpalliga ei ole oluline,” kommenteeris laagritest osavõtmist EJL noorteprojektide juht Teet Allas ja lisas: “Oodatud on nii tüdrukud kui poisid.” Suve­laagrid pakuvad noortele eelkõige lõbusaid treeninguid ja jalgpalliga seotud mänge.
Jalgpallilaagrid toimuvad 8.–12. juunini ja 10.–14. augustini. Kumbki laager kestab viis päeva, millest ühel päeval sõidetakse Tallinnasse Eesti koondise mängu vaatama. Juhendajateks on jalgpalliliidu poolt valitud ja koolitatud noortetreenerid. Varem on meie lastel olnud võimalus treenida kogenud FC Flora treeneri Priit Adamsoni ning Viljandi JK Tuleviku treenerite Rain Tölpuse ja Dagmar Hekki käe all.
Laagripäevad on jaotatud osadeks: hommikuti kerge treening, lõunasöök ning erinevad mängud pärastlõunal. Plaan näeb ette, et esmaspäeval, kolmapäeval ja neljapäeval kestab laager kella 9.30–17, reedel kella 9.30–13. Teisipäeval toimub ekskursioon A. Le Coq Arenale, kus lapsed saavad kohtuda professionaalsete jalgpalluritega, saada neilt inspiratsiooni ja näha oma kangelasi lähedalt.
Registreerimiseks palume saata lapse nimi, sünniaeg/isikukood ja lapsevanema kontakttelefon meiliaadressile: hiiumaajalgpall@gmail.com ning lisainfot saab telefonilt: 518 4300 või samalt meiliaadressilt.
Viiepäevase laagri maksumuseks on umbes 65 eurot ning hinna sees on jalgpallivarustus (särk mängija nimega, püksid, kedrad), vesi ja puuviljad kogu päeva jooksul, soe lõunasöök v.a reedel ja ekskursioonipäeval. Laagri lõpus jagatakse väikeseid auhindu või diplomeid, mille lapsed saavad endale mälestuseks lõbusast suvenädalast.
EJL ja Rimi jalgpalli suvelaagrite eesmärgiks on tuua rohkem lapsi ja noori spordi ja jalgpalli juurde, tervise tugevdamine ning kehaliste- ja vaimsete võimete arendamine, mitte võit ja võidu saavutamine.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar