kolmapäev, 22. jaanuar 2014

Korvpall

Korvpalli Balti liigas alistas Rapla Tyco esmaspäeval 76:70 Rakvere Tarva. Võitjate parimana tõi Sven Kaldre 20 ja Martin Paasoja 19 punkti, seejuures tabas Kaldre kuus ja Paasoja neli kaugviset.

Turniiritabelis on Eesti klubide seis aga nadi. Seitsmeliikmelises A-alagrupis on Tarvas viies, Tallinna Kalev kuues ja Tyco Rapla seitsmes. Reedel mängib Rapla kodus Valmieraga. 

Balti liiga statistika järgi on Paasoja oma meeskonna täpseima käega kaugviskaja, kolmeste protsent 37. Ta on visanud 8,1 punkti mängust ja noppinud 2,9 lauapalli. Kristjan Voolaiu vastavad näitajad on 2,7 punkti ja 2,1 lauapalli.

Eesti meistriliigas on Rapla üheksa tiimi seas seitsmes, olles võitnud 5 ja kaotanud 12 kohtumist. Järgmine mäng peetakse 30. jaanuaril võõrsil oma lähima konkurendi, Tallinna Kalevi vastu.

Alexela korvpalli meistriliigas on Martin Paasoja mänginud keskmiselt 18 minutit ja visanud selle aja jooksul 6,8 punkti, võtnud 2,6 lauapalli ja teinud 1,4 vaheltlõiget. Kristjan Voolaid on platsile saanud keskmiselt 13 minutiks, mille jooksul on ta toonud 3,9 punkti ning noppinud 2,5 lauapalli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar