pühapäev, 5. jaanuar 2014

Pukk Saaremaa parim klubijuht

2012. aasta lõpus FC Kuressaare tegevjuhiks asunud Martti Pukk´i hea töö leidis Saaremaa Spordiliidu poolt tunnustamist ja ta pärjati aasta klubijuhi tiitliga, vahendab jalgpalliliidu portaal.

Martti Pukk (paremal) Hiiumaa meistrivõistlustel. Foto: Argo Nurs

Saaremaa Spordiliidu juhatuse esimees Kalev Kütt ütles, et tiitliga tunnustatakse eeskätt klubi, kus on loodud korralik struktuur ja kus tegeletakse spordiga lastest täiskasvanuteni.

„Sel aastal tegi FC Kuressaare organisatsioon suure sammu edasi,“ rääkis Kütt. „Suhtlemine ja asjaajamine klubiga oli varasemast asisem, koostöö teiste organisatsioonidega sujus ja võlgnevusi polnud.“

Pukk tunnistas, et Saare maakonna parimaks klubijuhiks valimine tuli ikka väga ootamatult. „Väga meeldiv üllatus,“ lausus tegevjuht, kes oma esimese aasta tööle paneb hindeks hea, sest kindlasti tegi ta mõningates asjades vigu ja edaspidi saab teha paremini. „Tunnustus on aga kohustus, mis ei luba latti madalamaks lasta ja innustus asju veel paremini teha. Väga tore igal juhul.“

Pukk rääkis, et kuna ta pole seda tööd enne teinud, siis uue ameti õppimine on olnud kõige raskem. „Tuleb tunnistada, et päris mitu korda on olnud tunne, et ma ei oska selles või teises olukorras midagi teha. Õnneks olen saanud abi teistelt klubi töötajatelt või nõu küsida teistest klubidest,“ märkis ta.

Samas on pakkunud aasta ka palju meeldivaid hetki. Martti Puki sõnul teeb rõõmu kui mõni noortevõistkond võidab ja lapsed on selle üle ehedalt õnnelikud ning neil silmad säravad.

FC Kuressaare on veel väga noor ja veel kaua arengujärgus. Tegevjuht usub, et jalgpalliklubina tehti aastaga väike samm edasi ja loodetavasti selline tendents jätkub.

Tema järgmine tähtsam töö on esindusmeeskond pärast Premium liigast väljakukkumist uuesti käima saada. "Meie eesmärk on võita esiliiga ja tõusta Premium liigasse," ütles Pukk Soccernetile.

Tema sõnul Kuressaarel suuri majanduslikke probleeme ei ole: "Kindlasti ei saa öelda, et kõik on nii korras, et muresid üldse pole, aga loodetavasti saame sarnaselt möödunud hooajale ka järgmisel korralikult majandatud."

Esindusmeeskond ettevalmistust uueks hooajaks alustanud veel pole. Meeskonna liikmetele antakse aega rahulikult kõiki pühi pidada ning esimene tõsisem treening toimub alles 6. jaanuaril.

Kuressaare tegevjuhi sõnul ootavad Kuret ka mõningad muudatused koosseisus: "Kindlasti on nii tulijaid kui ka lahkujaid, ent arvan, et hetkel ei sooviks ma kõike kaarte laua peale panna. Ehk on veebruaris rohkem avalikustada."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar