neljapäev, 7. august 2014

Korvpall

Eesti korvpallikoondis võitis kolmapäeval 77:65 USA üliõpilaste koondist ning ühtlasi ka Tallinn Cup turniiri.
Väärt panuse Eesti edusse andis Martin Paasoja, kes vahetusest sekkudes viskas 16 punkti. Märkismisväärne on tema vastu tehtud 7 viga, mistõttu sai ta 9 korda vabaviset proovida. Tagamängija tabas neist kuus.
Lisaks läbisid rõnga mõlemad tema kolmepunktivisked. Mänguaega kogunes Paasojale 26 minutit. Esmaspäeval Austria vastu sai ta platsile 11 minutiks, visates selle ajaga 2 silma.
Võidukas Eesti koondis. Foto: basket.ee

Nii Eesti, kui USA ja Austria kogusid ühe võidu, parem korvide vahe andis turniirivõidu Eestile.

Eesti korvpallikoondise peatreener Tiit Sokk oli Eesti Päevaleht/Delfi palvel nõus hindama B-koondise mängijate suviseid esitusi.
Sissejuhatuseks sõnas Sokk, et üldises plaanis olid kõik väga tublid. Treeningutel-mängudel tahet ja võitlusvaimu jagus ning käega löömise hetki vähemalt tema ei täheldanud.
Martin Paasoja – "Käis vahepeal koondise juurest ära ja seepärast võib-olla ei sulanud kõige paremini meeskonda. Tallinna turniiril oli hea. Tõsine spordimees, väljakul ei loovuta sentimeetritki võitluseta. Mängib positsioonil 2/3, mis hetkel koondises kõige tihedama konkurentsiga. A-koondisse pääsemiseks tuleb klubihooajal stabiilselt hea olla."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar