reede, 15. jaanuar 2016

Laskmine

Õhkrelvadest laskmise Hiiumaa karikavõistlustel hoiab liidrikohta Elmet Orasson Kaitseliidu laskespordiklubist MäLK, vahendab Hiiu Leht.
Äsja lõppenud kolmandal etapil tegi ta õhupüssist laskmises sarja parima tulemuse 576 silma (seeriad 95, 95, 96, 95, 98, 97). Talle järgnesid Raivo Roosileht (MäLK, 561 silma) ja Jürgen-Johannes Jüriöö (Põlva LSK, 558 silma). Hiiumaa parim oli Märt Rajaveer tulemusega 556 silma. Karikaarvestuses juhib Orasson Jüriöö ja Kalmar Tikerpuu ees.
Ka õhupüstolist laskmise karikaarvestuses hoiab liidrikohta Orasson, edestades haapsallast Andres Kruusmaad ja hiidlast Tikerpuud. Etapi võitis aga sarjas esmaetteaste teinud Raoul Raidna kaitsejõudude spordiklubist (KJSK). Tema tulemuseks oli 540 silma, mis jääb vaid ühe silmaga alla sarja parimale tulemusele, mille lasi Orasson esimesel etapil. Orasson ja Kruusmaa tegid etapil võrdse tulemuse 533 silma, ent viimases seerias oli parem Kruusmaa.
Naisi oli etapil võistlemas viis, neist hiidlanna Liivi Hansen kahel alal. Õhupüssist laskmises oli parim Olivia-Stella Salm (MäLK, 379 silma). Talle järgnesid hiiu naised Hansen ja Riina Tikerpuu, kelle tulemused olid vastavalt 364 ja 361 silma. Karikaarvestuses on liider Salm, teine Tikerpuu ja kolmas Hansen.
Õhupüstolist laskmise võitis Margot Nigumann (MäLK) tulemusega 347 silma. Teine oli haapsallane Kärt Vassar tulemusega 328 silma ja kolmas tema kaaslinlane Anni Kallas 317 silmaga. Karikaarvestuses on liider Vassar Nigumanni ja Kallase ees.
Võistkondlikult juhib karikaarvestust MäLK. Sari jätkub 7. veebruaril. 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar