teisipäev, 5. august 2014

Orienteerumine

Kõpus joosti pühapäeval Hiiumaa orienteerumise lühiraja meistrivõistlustel rajameister Tammo Esta ning Toivo Saue koostöös valminud uute Kõpu (Rebastemäe ümbruse) kaartide abil.
Osales ka üksjagu mandri orienteerujaid, kokku asus starti 32 meest-naist. Ülekaalukaima võidu teenis naiste põhiklassis võistelnud Merike Vanjuk.
Tehnilisel rajal kulus Vanjukil 11 kontrollpunkti läbimiseks 23.42, millega ta edestas teisi enam kui kümne minutiga. Vanjuk kuulub Kape orienteerumisklubi nimekirja, kõik teised medalivõitjad- nii meeste kui naiste konkurentsis- Hiiumaa orienteerujate klubi koosseisu.
Kokkuvõttes neljas, Hiiumaa meistrivõistluste arvestuses teine oli Kati Rüütelmaa ajaga 41.59 ja kolmas Kersti Kristjuhan ajaga 43.52.
Meeste põhiklassis võitis maakonna meistritiitli Toomas Mast. 15 kontrollpunkti läbimiseks läks aega 33.58. Teine oli Tanel Esta 40.20-ga ja kolmas Märt Maripuu 51.41-ga.
N45 klassi esikolmiku moodustasid Eda Tärk, Anne Jaakson ja Inge Talts. M45 klassis võitis Kalju Tammeveski, teine Raivo Leht ja kolmas Heini Koppel.
Kõik tulemused.

Kuu lõpus ootavad Tahkunas teatevõistlused ning 53. Hiiumaa karikavõistlused orienteerumises.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar