laupäev, 23. august 2014

Parim perepaar 10

Soliidse staažiga, nüüd juba 21. korda toimunud tennisevõistlus "Parim perepaar 10" käivitus aastal 1992.
Rändkandikule graveeriti siis Eveli ja Anu Saue nimed. Nagu nimetus ütleb, on selle võistluse üks osaline mängude toimumise päeval 10­-aastane või noorem. Algusaastatel see laste vanusepiir nii väga täpselt veel paigas ei olnud.

Parim perepaar 2014 võitjad ja osalejad. Foto: Tiiu Masing

Sagedased vihmahood tõrjusid tänavuse turniiri kalendrisse märgitust päeva jagu edasi. Kahjuks sai 20. augustil kohale tulnutest järgmisel päeval, suure tuulega, kuid päikesepaistes mängud kaasa teha vaid neli paari. Oli ju tööpäev.
Teistest pisut paremini õnnestus lastesõbralik punane pall vastaste väljakupoolele saada ja ise vähem vigu teha suvehiidlastel Prantsusmaalt. 
Joshua (hoiab pildil rändkandikut) ja tema isa Kealan Finn Peicaud jätsid väga napi punktivahega teiseks mulluse võidupere – Robertsid Inglismaalt, kes tänavu said välja panna isa Bradley ja noorema poja Alberti.
10­-aastane Joshua alustas tenniseõpinguid Hiiumaal suvitades 4­-aastase poisina ja on meie trennilastele alati oodatud suvekaaslane. Ka Alberti (8) ja vend Aleksandri (11) tennisesuved Hiiumaal algasid viis aastat tagasi. Lisaks muudele harrastustele oma suved Kärdlas tenniseõpingutega sisustav Vanessa (9) mängis koos ema Mari Tarninguga.
Oliver Matto (9) kutsus sel aastal paariliseks onutütar Johanna.
Võistelda tahtnuks ka Sander Roosimäe, Berit Tikenberg ja Lill Kagadze, kuid nende kaaslased ilma tõttu muudetud mängupäeval mängima tulla ei saanud.

Tiiu Masing 
Hiiumaa Tenniseklubi
23.august 2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar