pühapäev, 31. august 2014

Tennise ABC

Tennise ABC grupi teisel karikavõistlusel osalemiseks andis nõusoleku kaheksa naist, kellest mõnele oli see eneseületamine pärast pikemat suvepausi, mõnele esimene kord võistlusmiljöös ja mitmele hea võimalus teada saada, kuidas suvekuudel omandatu trennikaaslaste vastu toimib.
Lühiformaadis läbi viidud võistlusmängud suuri üllatusi ei pakkunud, kuid tõestasid veel kord, et süstemaatiline harjutamine tennise puhul paha küll ei tee. Jah, hea tõdemus, ent kuidas Hiiumaa sündmusterikka suve ja nende tegusate naiste muude tööde-­tegemiste kõrvalt ka selleks veel aega jaguks!
Tennise ABC karika pälvis Tiia Liibert, kes just äsja julges oma oskusi proovile panna juba ka Hiiumaa meistrivõistlustel naiste paarismängus. Südilt tegutsenud Ly Kaups jäi teiseks ja Merle Salusoo vormistas end võiduga Marin Vallikivi üle kolmandaks.
Mullune karikavõitja Maarika Matt sedapuhku enam võistlema ei pääsenud, sest on end sellel suvel näidanud igati võrdväärse partnerina siinsetele staažikamatele mängijatele. Osaledes Hiiumaa meistrivõistlustel naiste üksikmängus tuli saagiks 4. koht ja paarismängus pronksmedal.

Tiiu Masing

Foto, mis on tehtud vahetult enne mängude algust. Vasakult alates: Merle Salusoo, Külli Julge, Marin Vallikivi, Sirje Purru, Kaira Västrik, Evelin Lukk, Tiia Liibert ja Ingel-Ann Liibert (T 14-18 vanuseklassi meister üksikmängus ja kuldmedalist naiste paarismängus). Kükitavad Maarika Matt ja Ly Kaups. Foto: Tiiu Masing

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar