neljapäev, 3. juuli 2014

Linnade mängud

28.-29. juunil Viljandis läbi viidud 39. Eesti linnade suvemängudel tuli Kärdla väikelinnade arvestuses kolmandale kohale. Üldkokkuvõttes andis kogutud 200 punkti viienda koha. Parim nii väikelinnade kui absoluutarvestuses oli Türi 223 punktiga. 

Jalgrattakrossis oli Kärdla seitsmes. Indra ja Karmo Kutser teenisid oma vanuseklassis esikoha. Indra võttis sealjuures ülekaaluka võidu.

Juhtide võistlusel oli Georg Linkov kaheksas. Sealjuures vibulaskmises III, sõudmises 7. ja rannatennises 12.

Kergejõustikus oli Kärdla üheksas. Naiste 4x100 meetri jooksus pillas kolmas teatevahetus teatepulga ja see tähendas, et 61,3 sekundit andis nelikule Anet Post, Kelly Nurk, Kristina Joarand, Marta Eller 9. koha. Treener Toivo Pruul ütles jooksu järel, et see vahetus on trennis kõige kindlam olnud ja sealt ta viga oodata ei osanud. Samas lisas ta, et osalejad olid kõik noored tüdrukud, kes seal pigem B7 mängudeks kogemusi said, kui tegusid tegema läksid. Meeste 4x100 meetri jooksus andis kvartetile Martin Paasoja, Kristo Holtsmann, Marko Pruunlepp, Robin Niidas aeg 47,65 viienda koha.
Üksikaladel teenis Emma Kaups ajaga 2.42,13 800m jooksus pronksmedali. Ajaga 13,66 sai sama karva medali 100m jooksus Anet Post. Samal distantsil- omas vanuseklassis- sai 15,29 sekundiga pronksi ka Marika Koppel.
Ülle Paasoja võitis kuulitõuke tulemusega 12,04 ning kolmas oli 10,58-ga Marika Koppel. Paasoja oli teine odaviskes, tulemus 30,79 ning kolmas kettaheites, tulemus 26,40. Pronksmedali andis kaugushüppes Marko Nurgale tulemus 5,49.

Mälumängus tõi tiim Tiit Kerves, Urmas Berkmann, Taivo Rist, Martti Rohusaar, Hergo Tasuja Kärdlale kolmanda koha.

Orienteerumises oli Kärdla II. Toomas Mast teenis kuldmedali, Toivo Saue pronksi. Merike Vanjuk võitis ülekaalukalt.

Petankis oli Kärdla samuti II. Tiimi kuulusid David Lukas, Mihkel Filipenko, Kairi Pisa.


Tennises jõudis Kärdla poolfinaali, lõppkohaks neljas. 

Naiste võrkpallis teeniti seitsmes koht.


Kärdla esinduse koostas Ülle Paasoja.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar