esmaspäev, 14. juuli 2014

Võrkpall

Eesti juunioride meeskond osales eelmisel nädalal Itaalias Montesilvanos Euroopa meistrivõistluste valiksarja kolmanda ringi turniiril. Koondisesse kuuluvad ka hiidlased Markus Uuskari ning Stefan Kaibald.
Eesti juunioride koondis. Uuskari tagareas nr 14 ja Kaibald ees nr 11. Foto: volley.ee

Valiksarja kolmanda ringi mänge alustati bravuurikalt, võites Itaalia vastu esimese geimi. Mängu kallutasid võõrustajad siiski enda kasuks. Ka teine kohtumine, kus vastaseks Hispaania, lõppes Eesti 1:3 kaotusega.
Pühapäeval oli meeskond aga justkui ümber sündinud. Tugev Saksamaa alistati kindlalt 3:0. Kuigi juba enne seda mängu oli selge, et Euroopa meistrivõistluste finaalturniirile Eesti ei pääse, oli see positiivne üllatus.
Hiiumaa noormehed, Markus Uuskari ning Stefan Kaibald on koondise pesamunad. Peale nende on juunioride ehk sündinud aastal 1995 ja hiljem koondises vaid üks noormees sünniaastaga 1997. Sestap jäi hiidlaste osaks rollimängijana vahetusest sekkuda.

EM-valiksarja kolmandas ringis mängiti kahes alagrupis ning finaalturniirile pääsesid mõlema alagrupi võitjad ja parim teise koha saavutanud meeskond. Ehk Itaalia, Serbia ja Belgia.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar