pühapäev, 7. september 2014

Ajatennis 2014

Mihklikuu kolmapäevakud paarismängus

Kalendrikuu nimetus viitab väga täpselt, et tegemist on paarismängudega meestele ja noormeestele, kes kolmapäeviti kella 18­st kaks tundi tennisemängule pühendada tahavad.
Esimene kutsung tõi 03.septembril kokku maksimumi ehk­ 16 huvilist, keda neljal väljakul ka ajatennise mudelit rakendades vastu võtta saab. Kas järgmistel kesknädala õhtutel sama hästi läheb, näitab aeg, ent loodame parimat. 
Mängude põhjal olid aga seekordsed parimad Marek Sahtel ja Tanel Malk.

03. septembri mängud toimusid madala sügispäikese ja varjude meelvallas, ent heas meeleolus. Rabakuks valmistub Richard Esta. Löögihetke turvab Andres Tammeveski. Kõrvalväljakul toimub mäng paaride Vasar - Valting ja Klaas - Kagadze vahel. Autori foto.

Siinkohal on paslik pilk välishooaja algusesse tagasi pöörata, sest klubi liikmete, püsiklientide ja suvekülaliste vahel menukaks suhtlusvormiks kujunenud ajatennise paarismängude sarjale lükkasime käigu sisse juba mais "Urbanipäeva tennisega" naistele ja neidudele.
Hoogsalt tuurid üles võtnud ja pea alati kaheksa paari kokku kogunud sari pakkus viis võimalust naispaaridele ja "Kevadmikstuuriga" alustades teist samapalju segapaaridele. 
06.juulil tuli naismängijaid koguni nii palju, et segapaaridega samal ajal toimusid kunstmuruväljakul mängud ka neljale naispaarile.
Kärdla linna 70­ndaks aastapäevaks sündinud "Mikstuuridele" lisaks sai mõnusa suupärase nimetuse veel mõnigi uutest võistluskordadest. 
Et aga 29.juuni mängud langesid kuupäevaliselt kokku artikli "Tennis vallutab Hiiumaad" ilmumisega 1934.aasta ajalehes "Hiiu Teataja", siis mõistagi meenutasime 80 aasta möödumist Kärdla Noorte Ühingu tenniseringi asutamisest ja tennisvälja kasutuselevõtust tollases alevis.

Hiiumaa Tenniseklubi võistluste kalenderis ootab 14. septembril osalejaid "Sügismikstuur". Ka naispaarid võiksid veel korra septembri lõpus kokku tulla, et 2014.a. ajatennise sarjale joon kenasti alla tõmmata.

Naiste paarismängude võitjad:
25.mai ­ Kadri Räis ja Kaisa Männamaa;
08.juuni ­ Kadri Räis ja Liisa Apri;
15.juuni  Maarika Matt ja Tiiu Masing;
21.juuni  Airi Ilisson­-Cruz ja Kristi Linkov;
06.juuli   Eveli Saue ja Anu Saue;
27.juuli ­ Aet Telvik ja Kadri Räis.

Segapaarismänguge võitjad:
01.juuni – Boris Ignahhin ja Liisa Apri; "Kevadmikstuur",
24.juuni ­ Andreas Malk ja Kaisa Malk; "Suvemikstuur";
29.juuni – Andreas Malk ja Paula Ernesaks; "KNÜ tennis 80";
06.juuli – Margus Talur ja Maarit Talur;
13.juuli ­ Raigo Lehispuu ja Kärt Loopalu.


Tiiu Masing 
6.september 2014

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar