reede, 5. september 2014

Võrkpall


Audentese Spordigümnaasiumi 11. klassi õpilased Stefan Kaibald ja Markus Uuskari sõlmisid Eesti meistriliiga Võrkpalliklubi Rakverega koostöölepingud, mis tähendab poiste nn profikarjääri algust võrkpallimaailmas, vahendas Hiiumaa Võrkpall.
VK Rakveres käisid testimisel aga kõik neli Audentese spordigümnaasiumi õpilast (pildil vasakult): Stefan Kaibald, Robin Valting, Magnus Kallas ja Markus Uuskari.
Foto: Karli Allik

Võistkonna peatreener Aigor Kaibaldi sõnul on kõik neli poissi jätkuvalt klubi huviorbiidis: "Kõik neli poissi harjutavad koos meiega 3 korda nädalas. Teatavasti Audentese õpilastena on neil kohustus harjutada ka seal, kuid treeneri vastutulekul võimaldatakse neile käia ka Rakveres treeningutel." 
Kuna mängijaid otsitakse konkreetselt positsioonidele, siis Stefan Kaibald saab olema nurga- ja Markus Uuskari diagonaalründaja positsioonidel. Aigor lisas eelnevale, et suured šansid on Magnus Kallasel Rakvere klubiga liituda, sest andeka mängijana on tal perspektiivi ning klubis on samuti üks esimese tempo koht komplekteerimata. 
"Robin mängib libero positsiooni, mis teeb oma koha leidmise meistriliigas mõnevõrra keerukamaks, kuid kuuldavasti tuntakse tema vastu huvi lisaks meile ka teistest meistriliiga klubidest, nii et arvatavasti on neli hiidlast meistriliigas algaval hooajal tõsiasi," lisas peatreener lõpetuseks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar