esmaspäev, 10. märts 2014

Jalgpall

Tõnis Koppel lõpetas FC Kuressaare meeskonna seitse kuud ja üheksa päeva kestnud võidupõua liigamängudes, lüües esiliiga 3:1 võidumängus FC Puuma vastu kaks väravat.

FC Kuressaare peatreener Pelle Pohlak ütles meeskonna kodulehel vahendatud mängu kokkuvõttes, et on võiduga ülimalt rahul, sest viimati lahkus meeskond liigamängudes väljakult võiduga eelmise aasta suvel. „Loodan, et selle mänguga leidsime vahepeal kadunud võidusoone taas üles,“ lausus Pohlak.

Mänguskoori avas FC Kuressaare 16. minutil. Sander Laht lõi 35 meetrilt karistuslöögi latti ja tagasi põrganud palli lükkas Margus Rajaver tühja väravasse.

43. minutil sai tabamuse kirja hiidlane Tõnis Koppel, kui kasutas pärast Sander Lahe kauglööki ära väravavahi eksimuse. Minut hiljem oli penaltipunktil vabaks jäetud Koppel taas aktsioonis. Märten Pajunurme tsenderdusest lõi ta palli rahulikult väljakuperemeeste värava ristnurka.

„Nad alustasid hästi, aga õnneks saime kiirelt mängu enda kätte,“ rääkis Pohlak, lisades, et hea koostöö ja surve tulemusena jõuti ka vajaliku resultaadini.

Mänguaega sai ka teine Saaremaa esindustiimi kuuluv hiidlane, Karl Johan Kastein.

FC Kuressaare tegi hooaja avakohtumises 1:1 viigi Rakvere JK Tarvasega ja kahe vooru järel nelja punktiga liigatabelis kolmas. Järgmise mängu peab meeskond pühapäeval, kui Maarjamäe kunstmurul kohtutakse viimaste aastate Esiliiga valitseja Tallinna FC Levadia duubelmeeskonnaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar