laupäev, 8. märts 2014

Talimängud

Kärdla oli talimängudel edukas, kirjutab Hiiu Leht.

Tänavustel 30. Eesti linnade talimängudel, mis peeti 1.-2. märtsil Rakveres, võitis Kärdla linna esindus väikelinnade arvestuses kolmanda, üldarvestuses viienda koha. Kokku osales talimängudel 18 linna.
Edukas oli mäesuusatamises Triinu Schneider, kes naiste arvestuses tuli esikohale.
Oma vanuseklassis said Martin Remmelg ja Anneli Ilumets murdmasuusatamise sprindivõistlusel teise ning Jaan Harak kolmanda koha.
Murdmaasuusatamise teatesõidul osutus võitmatuks Kärdla meeskond koosseisus Alari Remmelg, Siim Koolmeister ja Martin Remmelg. Naiste võistkond koosseisus Raina Smill, Anneli Ilumets ja Lisete Tammeveski saavutas kolmanda koha. Kärdla tuli kokkuvõttes murdmaasuusatamises teiseks.
Naiste korvpallis saavutas Kärdla tubli teise koha. Naiskonda kuulusid Kirsti Kerves, Ulvi Sedrik, Kaja Antons, Marika Koppel, Ülle Paasoja, Maria Reino, Anneli Ilumets, Külli Friedemann, Hanna Haavapuu, Jaana Üksik. Meestel tuli leppida kümnenda kohaga.
Oma panuse punktiarvestusse andsid nii kabevõistkond Raivo Rist, Arvo Rist, Kristel Polding, Oskar Kogermann ja Maret Sõmer, kui juhtkonnavõistluses osalenud vallavanem Georg Linkov, mõlemad tulid neljandaks.
Linnade talimängude kavas oli üheksa ala: murdmaasuusatamine, mäesuusatamine, teatesuusatamine, meeste ja naiste korvpall, lauatennis, male, kabe ja juhtide võistlus.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar